Zes jaar geleden begon ik met fotograferen, toen met een Canon 550d. Ik heb me steeds verder ontwikkeld en daardoor ben ik al gauw over gegaan naar mijn volgende camera, een Canon 70d. Beide camera's zijn een zogeheten crop camera. Omdat ik telkens tegen bepaalde beperkingen aan liep, ben ik onlangs overgegaan op het fotograferen met een Canon EOS-R camera. Deze camera is de eerste full-frame systeem camera uit de stal van Canon. 

Op deze site neem ik jullie mee in de vele facetten van de fotografie. Enerzijds licht ik diverse categorieën van fotografie toe met mijn portfolio. Daar waar het technischer wordt bied ik u de mogelijkheid aan om zich te verdiepen in de techniek.

 

Wist je dat je ook terecht kunt bij FramesbyFrank voor persoonlijke worshops. Misschien een leuk idee, voor als je persoonlijke aandacht wilt bij het ontdekken van Fotografie.

Ben je geïnteresseerd in een van mijn foto's bij jou aan de muur? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk hieronder de mogelijkheden om foto's van FramesbyFrank als cadeau weg te geven aan iemand.

 

Neem ook gerust een kijkje op Werkaandemuur.nl Hier staan diverse werken van mijn hand die te bestellen zijn als wanddecoratie.

Heb je vragen, opmerkingen of ben je geïnteresseerd in een van mijn foto's laat het me weten via onderstaand contact formulier.

Contact

Adresgegevens:

Framesbyfrank
Info@framesbyfrank.nl